Het eerste Girls of honour magazine.

Tijdens onze samenwerking met Girls of honour zijn er heel veel producten ontstaan. Dit keer een magazine. Naast het design waren we onderdeel van de beeldredactie en dachten we inhoudelijk mee. Het resultaat? Een creatief magazine (to be honest, het werd zo fancy dat je het bijna een boek kunt noemen). We organiseerden een lanceringsfeestje […]

Tijdens onze samenwerking met Girls of honour zijn er heel veel producten ontstaan. Dit keer een magazine. Naast het design waren we onderdeel van de beeldredactie en dachten we inhoudelijk mee. Het resultaat? Een creatief magazine (to be honest, het werd zo fancy dat je het bijna een boek kunt noemen).

We organiseerden een lanceringsfeestje en ook daarvoor maakten we invites. Uiteraard met heerlijk goude foliedruk.

Algemene voorwaarden

Privacy statement

LOIS SMIT

Bureau voor Art direction, foto & video