Girls of honour, trouwblog die ons voor alles inzet.

Of wij een huisstijl voor een moderne blog over trouwen willen ontwerpen? Yes please!

Ga je trouwen? Dan is Girls of honour dé plek voor originele trouwinspiratie. De Girls of honour bloggen over alles voor je bruiloft en een lang en gelukkig leven. Framing Stories gaat inmiddels al sinds de start van Girls of honour mee met het branding proces van dit merk. Van branding tot foto en video, een groot deel van de uitingen die Marit doet is door ons ontwikkeld.

We werken met Girls of honour altijd toe naar een bewerkbaar resultaat. Zo kan het team zelf aan de slag met de huisstijl. Ze maken posts op in Canva en werken met eigen design elementen voor hun Pinterest uitingen. Folders, brochures en overige uitingen worden allemaal opgebouwd vanuit stijlelementen die wij hebben ontwikkeld.

Daarnaast helpen we met foto en video van het team en de producten die ze ontwikkelen.

De huisstijl is er eentje waar je heel blij van wordt. Warme tinten en feestelijke elementen. Girls of honour richt zich op moderne bruiden die wel houden van een beetje extra. We ontwikkelden een feestelijke maar abstracte beeldtaal die ingezet wordt bij verschillende uitingen. Tenslotte is trouwen een feest en daar is een groot deel van het design op gebaseerd.

Naast de basiselementen runt Girls of honour ook een app. Ook hiervoor ontwikkelden wij de designs.

Check ook vooral onze blogs over de ontwikkeling van het boek van Girls of honour en onze rol in de ontwikkeling van het magazine Trouwen.

Algemene voorwaarden

Privacy statement

LOIS SMIT

Bureau voor Art direction, foto & video