Creatieve fotografie reizen, en onze branding.

Portfolio Bootcamp, een organisatie die reizen opzet voor fotografen. Wij deden de dynamische branding.

Naast Framing Stories heeft Anouk (samen met twee andere ondernemers) het bedrijf Portfolio Bootcamp gerund. Van huisstijl tot videografie, Portfolio Bootcamp is visueel volledig ontwikkeld door Anouk. Portfolio Bootcamp is een bedrijf dat workations organiseert voor fotografen. De workations worden overal op de wereld georganiseerd. Van het zonnige Zuid-Afrika naar ijskou in IJsland.

Om de reizen te verkopen hebben we een website ontwikkelt met sterke branding. Deze is doorgevoerd in alle online producten zoals de nieuwsbrief, sociale media en brochures.

Ook de video’s zijn door ons gemaakt, zowel voor de website als op social media. Dit maakt het adverteren een stuk makkelijker. Bekijk een samenvatting van hoe Portfolio Bootcamp er online uitziet hier.

Bezoek hier de website van Portfolio Bootcamp

Voor iedere reis wordt er één thema kleur en één extra lettertype uitgekozen, dat maakt elke reis uniek. De kleur en het font wordt uitgekozen op basis van het land, iets dat past bij de eigenschappen of natuur van het land of de cultuur die ze gaan ontdekken.

Anouk gaf tijdens deze reizen vaak workshops over branding, personal branding en online zichtbaarheid.

Algemene voorwaarden

Privacy statement

LOIS SMIT

Bureau voor Art direction, foto & video