Limoonworks, maakt werk van mens en plek.

De organisatie Limoonworks werkt aan huisvesting voor grootschalige bedrijven als Paleis het Loo, het Rode kruis en Dunea. Wij ontwikkelden een sterke strategie, schreven visie, maakten nieuwe branding, schoten fotografie en video.

Een rondleiding krijgen door Paleis het Loo wanneer het gesloten is voor bezoekers en alles verbouwd wordt? Daar zeggen wij geen nee tegen! Limoonworks werkt met toffe opdrachtgevers en organiseert ongelooflijk complexe verhuizingen, verbouwingen en overige huisvestingsklussen. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van een fijne werkplek.

Voordat wij bij Limoonworks betrokken raakten was de visie van het bedrijf nog erg ondergeschikt aan de rest. Inmiddels is dat wel anders! We ontwikkelden samen een sterke strategie om deze visie meer naar buiten te laten komen. Veel bedrijven in deze sector zijn wat kil en afstandelijk. Daarin onderscheid Limoonworks zich. Zij zijn juist warm en kijken naar het individu op de werkvloer. We ontwikkelden illustraties en werkten aan een warm kleurenpalet.

We ontwikkelden ook voor Limoonworks een Pay-off. En dat is geworden:

Limoonworks, maakt werk van mens en plek.

Daarnaast hebben we meegewerkt aan de tekstuele inhoud op de site. Daardoor is het een sterk geheel geworden.

Algemene voorwaarden

Privacy statement

LOIS SMIT

Bureau voor Art direction, foto & video